ITW gratuït

És fàcil trobar la vostra web en cercadors com Google? Es veu bé en els navegadors més utilitzats i en les seves últimes versions? Què passa quan la intenteu veure a través d’un mòbil, una Palm o un TabletPC? Pot ser llegida per persones cegues o amb dificultats visuals? És fàcil d’actualitzar?

ITW

Permeteu-nos fer una ITW gratuïta de la vostra web i us lliurarem un informe indicant aquells problemes que poden impedir que tingui un bon posicionament i una bona accessibilitat.

L’accessibilitat en una web són les condicions del seu disseny i programació que permeten visualitzar el seu contingut en altres dispositius diferents a l’ordinador (Tablet PC, Palm, Mòbil, etc) i que pugui ser “escoltat” per persones cegues o amb dificultats visuals.

El grau d’accessibilitat es una de les característiques que tenen en compte els cercadors per posicionar millor una web i és ja una exigència legal per a les webs de l’administració pública i per a totes aquelles entitats que en depenguin.

Les característiques per un bon posicionament i una bona accessibilitat, també permeten actualitzar la web amb més facilitat i garanties.


Núvol d'etiquetes